IQTISODIY MASALALARNI CHIZIQLI DASTURLASH MASALASIGA KELTIRISH VA SIMPLEKS USULDA YECHISH - A.I.Sotvoldiyev; S.M.Kamoldinov (Academia One, 2023)
Ushbu maqolada iqtisodiy masalalarni chiziqli dasturlash masalasiga keltirish va simpleks usulda yechish masalalariga to‘xtalinadi. Bunda chiziqli dasturlash masalalarini yechish uchun chiziqli algebra va simpleks jadvallardan foydalanishga urg‘u berib o‘tiladi
Keywords: simpleks usul; chiziqli algebra; miqdoriy usul