Talabalarga Tasviriy San’at Fanlari Integratsiyasi Asosida Dars Mashg‘Ulotlarini Tashkil Etish Metodikasi - Narimonova Shodiya Sa’dulla qizi (Academia One, 2023)
ushbu maqolada oliy ta’lim yurtida ta’lim oluvchi talabalarga tasviriy san’at fanlarini integratsiya asosida dars berish metodikasi haqida so‘z boradi. Fanlar integratsiyasining ahamiyati va ta’lim sifatiga erishish haqida ham ma’lumotlar berilgan
Keywords: zamonaviy ta’lim; integratsiya