BUXORO VOHASI DEHQONCHILIK MADANIYATI TARIXIDAN (XIX ASR OXIRI-XX ASR BOSHLARI) - Jumayeva Nilufar Ahmadovna (Western European Studies, 2024)
Paykal, tegirmon, mo`ndi , molaб go’ja, to’gon, belkurak, ketmon, yaxob, yagona, to’pcha, chopiq, oq jo`xori
Keywords: Грядки; мельница; мунди