BO`LAJAK BOSHLANG`ICH SINF O`QITUVCHILARINI KASB TANLASH ISHIGA TAYYORLASHNING MAZMUNI VA METODLARI - Yusufova Shahzoda Behzod qizi (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchilarini kasb tanlash ishiga tayyorlashning mazmuni va metodlari haqida qisqacha yoritilgan.
Keywords: kasb-hunar, kasblar olami bilan tanishtirish, kasbga yo`naltirish, pedagogik faoliyat, pedagogik metodlar.