БАЪЗИ БИР АЖОЙИБ ЛИМИТЛАРГА ОИД МИСОЛЛАРНИ НОАНЪАНАВИЙ УСЛУБЛАРДАН ФОЙДАЛАНИБ ЕЧИШ УСУЛЛАРИ - Алланазар Раззакбердиевич Қутлимуротов (Journal Park Publishing, 2022)
функцияларнинг лимити учун ажойиб лимитларни мактаб ўқувчиларига ўргатишнинг осон ва қулай усулларини кўриб чиқамиз ва исбот қиламиз. Ажойиб лимитларга оид мисоллар ва уларни ечиш усуллари, лимитнинг тадбиқларини кўриб чиқамиз. Ажойиб лимитларни мактаб ўқувчиларига ўргатишдан мақсад шуки функция ҳосиласи жадвалини исботлаб келтириб чиқаришда қўллаймиз.
Keywords: функция, функция лимити, ажойиб лимит, аниқмаслик, кетма-кетлик.