DINIY EKSTREMIZM VA TERRORIZMGA QARSHI YOSHLAR ONGIDA MAFKURAVIY IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH - Po‘latov Ro‘zimurod Farhod o‘g‘li (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda butun jaxonga xavf solayotgan diniy ekstremistik va terroristik tashkilotlarning zamon va makonga moslashib shakl shamoyilini o‘zgartirib yanada xavfli tus olayotgan tahlikali davrda yurtimizda yoshlar ongida buzg‘unchi g‘oyalarga qarshi tura oladigan mafkuraviy immunitetni shakllantrishning dolzarbligi va ahamiyati tahlil qilingan.
Keywords: Diniy esktremizm, xavfsizlik, barqarorlik, mafkuraviy immunitet, diniy bag‘rikenglik, diniy e’tiqod.