ҲАМИД ОЛИМЖОН ШЕЪРИЯТИДА ТАКРИР - Абдишукур Мусаевич Шофқоров (Journal Park Publishing, 2023)
Мақолада Ҳамид Олимжон шеъриятида қўлланган такрирнинг ўзига хос семантик ва стилистик хусусиятлари ёритилган. Ҳамид Олимжоннинг такрирдан фойдаланиш маҳорати ҳақида мулоҳазалар юритилган.
Keywords: такрир, бадиий такрор, услубий восита, товуш такрори, лексик такрор, грамматик такрор.