Ж.М.Г. ЛЕКЛЕЗИО АСАРЛАРИДА “ДЕНГИЗ” ОБРАЗИ - Турсунмуратова Дилноза Турамуратовна (Journal Park Publishing, 2023)
Мазкур мақолада Ж.М.Г. Леклезио асарларида денгиз образининг ифодаланиши ва унинг асар ғоясини очиб беришдаги ўрни ҳақида фикр юритилади