Developing The Creative Abilities Of Future Preschool Education Pedagogues - Qiyosova Dilbar Uralovna (Open Academia, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak maktabgacha ta’lim pedagoglarining kasbiy faoliyatida kreativlikning ahamiyati, kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish zarurati hamda bu yo‘nalishda qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan samarali metodlar va texnologiyalar yoritilgan. Kreativ yondashuv orqali pedagogik jarayonni zamonaviy talablar asosida tashkil etish imkoniyatlari tahlil qilinadi
Keywords: kreativlik; kreativ qobiliyat; innovatsion metod