Maktabgacha Ta’lim Tashkilotlari Katta Guruh Tarbiyalanuvchilarini Kitob O ‘Qishga Qiziqtirish Metodlari - Jo‘rayeva Maxpirat Hikmatullayevna (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada suhbat, ovozli va ifodali o‘qish, ertak aytib berish, so‘zlab berish kabi tadbirlar, mashg‘ulotlar orqali o‘qilgan yoki aytilgan, ertaklar qahramonlarning xilma-xil xislatlarini, ularning o‘zaro munosabatlarini, vaziyat va sharoitlarni tushuntirib berarish orqali kitobxonlikka qiziqtirish kabi metodlar o’rganilgan
Keywords: bola; kitob; maktabgacha