ТҮРКІ ТІЛДЕРІНДЕГІ ЖАЙ СӨЙЛЕМНІҢ ИНТОНАЦИЯСЫН ЭКСПЕРИМЕНТТІ-ФОНЕТИКАЛЫҚ ЗЕРТТЕУ ӘДІСТЕРІ - Усербай Байқабилов (Journal Park Publishing, 2023)
Сөйлеу тіліндегі сөйлемдердің мағынасына байланысты интонацияның адамдарыдың қарым-қатынасындағы алатын орны да ерекше екені белгілі.
Keywords: Коммуникативті, синтаксистік, семантика, интонограф, синтагма, интенсив, эксперимент.