MES SYSTEM FOR AIRBAGS: AN AUTOMATIVE MANAGABLE AIRBAG CONTROL SYSTEM - Salohiddinov Muhammadjon Iqboljon o’g’li; Abdurahimov Faxriddin (Western European Studies, 2024)
ushbu maqolada Manufacturing Execution System (MES) tizimini ishlab chiqarish jarayonlarini rejalashtirishda, kuzatish va nazorat qilish uchun foydalaniladigan sanoat boshqaruvi dasturidi haqida yoritilgan. Bundan tashqari, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish va mahsulot sifatini oshirish uchun avtomobil sanoatida qo'llaniladigan tizim hamdir.
Keywords: Ko'proq moslashuvchanlik; aqlli sanoq tizimi; zuqori kuzatuvchanlik; doimiy takomillashtirish