Tasviriy San’at Vositasida Yoshlarning BadiiyIjodiy Qobiliyatlarini Shakllantirishning Nazariy Asoslari - Bozorov Farxod Toyir o‘g‘li (Academia One, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning badiiy-ijodiy qobiliyatlarini hamda tasviriy san’at orqali rivojlantirishning nazariy asoslari asoslari qayd etilgan. Badiiy-ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirish jarayonida tasviriy san’atning ahamiyati, pedagogik yondashuvlar va usullar tahlil qilinadi.
Keywords: pedagog-rassom; tasavvur; kompozitsiya; faktor