Imom Buxoriy Аsаrlаri Asosida Boshlang`Ich Sinf O`Quvchilarini Milliy Mafkuraviy Ruhda Tarbiyalash - Shabdullayeva Lazokatxon Orifbekovna; Odiljonova Zinniraxon (Periodica Journal, 2023)
Maqolada Imom Buxoriy ma`naviy merosining jahonshumul ahamiyati, hamda alloma аsаrlаrining yoshlar ta`lim-tarbiyasida ijobiy fazilatlarini shakllantirishdagi axloqiy tarbiyaviy ahamiyatga egaligi o`rganilgan.
Keywords: Hadis; mutafakkir; islom; ezgulik