PAPE MASHE USULI ORQALI TARBIYACHILAR VA TARBIYALANUVCHILAR IJODKORLIKLARINI OSHIRISH - Yaqubova Muhabbat Dilshodbekovna (Journal Park Publishing, 2023)
Bugungi kunda maktabgacha ta’lim tashkilotlarini rivojlantirish maqsadida bir qancha ilg’or usullar tatbiq etib kelinmoqda. Shulardan biri tarbiyachilar pape mashe usuli orqali amaliy bilimlardan samarali foydalanish, yuqori darajadagi kasbiy malaka, mahorat va iqtidorni namoyon eta olish, ularni amalda yuqori darajada qo’llay olinishi isbotlanib kelinmoqda.
Keywords: maktabgacha va maktab ta’lim vazirligi, pape mashe, qog’oz, mayda va yirik motorika sensor motorika.