8-Sinf Ona Tili Darslarida “Donishmand Ustoz” Hikoyati Asosida Matn Va Lug’at Ustida Ishlash (81-82-DARSLAR ASOSIDA) - Karomatov Akbar Abramat oʻgʻli (Periodica Journal, 2022)
8-Sinf ona tili darsligida berilgan “Donishmand ustoz” hikoyat matni asosida o’quvchilarning mumtoz matn va lug’atlar ustida ishlash ko’nikmalarini shakillantirish va pedagog xodimlar uchun mumtoz matn va lug’atlar ustida ishlash mavzularining tahlili va amaliy tavsiyalari haqida.
Keywords: ustida; pedagog; tavsiyalari; shakillantirish