Tadbirkorlik Faoliyatini Samarali Boshqarishning O`Zbekiston Iqtisodiyotida Tutgan O`Rni - Doniyorbek Anvarjan O`G`Li Boymirzayev; Shodiyabonu Xodjayeva PhD, Dotsent (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Maqolada tadbirkorlik tushunchasi va O`zbekistonda tadbirkorlik faoliyatini samarali boshqarish va uning iqtisodiyotda tutgan o`rni, yurtimizda tadbirkorlik faoliyati rivoji uchun yaratilayotgan imkoniyatlar hamda tadbiq etilishi lozim bo`lgan takliflari haqida so`z boradi.
Keywords: tadbirkorlik subyektlari; kichik biznes