BIOLOGIYA FANINI O`RGANISHDA DASTURNING AMALIY QISMINING O`RNI. EKSKURSIYALARNI TASHKIL ETISH - Guljahon Uchqunovna Suyunova (Journal Park Publishing, 2022)
maqolada biologiya fanini o’rganishda dasturning amaliy qismining o’rni va ekskursiyalar tashkil etish haqida gap borgan.
Keywords: Ekskursiya, ta’lim, biologiya, sifat, ta’lim samardorligi, ta’lim sifati.