NOMODDIY MADANIY MEROS VA UNI MUHOFAZA QILISH MASALALARI - A. Usmonov (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada nomoddiy madaniy meros va uni muhofaza qilish masalalari xususida so‘z yuritamiz.
Keywords: nomoddiy madaniy meros, aqliy vazifa, ma'naviy meros, madaniy boyliklar, tarixiy yodgorliklar, insoniyat nomoddiy madaniy merosi Reprezentativ ro‘yxati.