NEFT ISHQORIY CHIQINDILARINI ATROF-MUHITGA TAʼSIRI - Axmadiyev N.M.; Ermatova Mavludaxon Shuxratjon qizi (Journal Park Publishing, 2023)
Neft quduqlarini burg‘ilash, saqlash va qayta ishlash jarayonlarida hosil bo‘ladigan neft shlamlarini ambarlarda saqlash, ambarlarga qo‘yilgan talablar, neft shlamlarini atrof-muxitga salbiy ta’siri kamaytirish usullari o‘rganildi va xulosalar chiqarildi
Keywords: Neft shlami, ambar, uglevodorod, gidrohimoya, neft chiqindisi.