RANGSHUNOSLIK VA UNING NAQQOSHLIKDA TUTGAN O’RNI - M. N. Ikromova (American Journals Publishing, 2022)
Maqolada badiiy naqqoshlikda qo’llaniladigan bo’yoq turlari va ularning o’ziga xos xususiyatlari, rang tuslari, rang kaloriti, ranglarning hamohangliklari hamda ularni naqqoshlik san’atidagi ahamiyati yoritib berilgan.
Keywords: rangshunoslik, naqqoshlik, kaloriti, naqsh kompozitsiyalari, rang kaloriti.