Oila Va Nikoh Munosabatlarining Rivojlanishi - Muhammadiyeva Zarnigor Qahramon qizi (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada oila munosatlarining rivojlanish keltirilgan. Oilning dastlabki paytdagi hayoti va hozirgi kundagi masalalari solishtirilgan. Hozirgi davrdagi oila va nikohning manfaatlari bola tarbiyasiga ta’siri keltirilgan
Keywords: Oila; Nikoh; tarbiya farzand; Patirxial oila