BO’LAJAK O’QITUVCHILARNI EKOLOGIK TARBIYALASHDA KONSEPTUAL TAMOYILLAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH - Nodira Nazarkulovna Eshmanova; Sevara Ahmadjanova (Journal Park Publishing, 2022)
Maqolada bo’lajak o’qtuvchilarni ekalogik tarbiyalashda konseptual tamoillar, boshlang’ich maktab, o’quv jarayoni, ekologik madaniyat, mablag’lardan foydalanish, o’quv jarayoni, o’quvchilar tomonidan yaratilgan ijod, fan o’quv-uslubiy majmuasi, ona zamin.
Keywords: O’qtuvchi, ekologik ta’lim, konseptual tamoil, ekologik madaniyat, texnologiya, ta’lim kompetensiyalari.