ТАЛАБАЛАРНИ ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ СОҲАСИДА ИЛМИЙ ФАОЛИЯТГА ЙЎНАЛТИРИШНИНГ МАЗМУНИ ВА БОСҚИЧЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Махмудов Б. А.; Мадаминов А. Э. (Journal Park Publishing, 2023)
Ушбу мақола жисмоний маданият таьлим йўналиши талабаларнинг илмий-ижодий ишларини амалга оширишлари параметрларга жавоб бера оладиган мутахассисларни илмий-ижодий фаолиятини ижобий амалга ошириш оқали келгусида мазкур таълим йўналиши истиқболини такомиллашиш борасида фикр юритилади.
Keywords: Жисмоний маданият, талаба, билим, интеграция, илмий тадқиқот, модернизация, маҳорат, илм-фан, компетенция, илмий-фаолият, параметр, босқич, реферат, мустақил таълим, курс лойиҳаси, битирув малакавий иши.