Characteristics of the sorption properties of algal fiber - Doctoral student Khabibullaeva Nargiza Khamdam kizi; Research advisor Zakirova Mashkhura S.t.f.f.d (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ushbu maqolada, algol tolasining sorbsion xossalarining xarakteristikalarini o'rganamiz, ularning kimyoviy tarkibi, fizikaviy xususiyatlari va turli sharoitlarda qanday o'zgarishini ko'rib chiqamiz. Bu tadqiqotlar, algol tolasining yangi qo'llanilish imkoniyatlarini ochishga yordam beradi va uning atrof-muhitni muhofaza qilishdagi rolini yanada oshiradi
Keywords: algol tolasi; sorbsion xossalari; materialshunoslik