Davlat Boshqaruv Tizimida Elektron Huqumatni O’rni Va Ahamiyati - Bekmuratov Shodiyor Jura o‘g‘li; Jumaniyazova Mukaddas Yuldashevna (Periodica Journal, 2023)
Maqolada davlat organlarining samaradorlik koyeffitsiеntini oshirish, elektron hukumatni rivojlantirish masalalari hamda hududlarini raqamlashtirish, davlat axborot tizimlari va elektron xizmatlarni joriy etish ochib berilgan va uni joriy etish bo‘yicha takliflar keltirilgan. Shuningdek, xalq ta’limi, davlat xizmatlari, sud, moliya va bank tizimida raqamlashtirishga doir nazariy va qarashlar tahlil etilib, uning elementlari to‘liq yoritib berilgan.
Keywords: elektron hukumat; elektron hujjat; elektron hujjat aylanishi