Boshlang‘Ich Sinf O‘Quvchilari Nutqida Neyrolingvistikaning O‘Ziga Xos Xususiyatlari - Akbarova Zuhro Akmaljonovna; Rustamova Davlatxon Toyirjon qizi (Open Academia, 2024)
maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari nutqida neyrolingvistikaning o‘ziga xos hususiyatlari, neyrolingvistik rivojlanishda tilning leksik imkoniyatlaridan foydalanish imkoniyatlari, bolalar nutqiy rivojlanishida ma’nodosh so‘zlarni o‘rganishga kognitiv yodashuvning ahamiyati haqida fikrlar berilgan
Keywords: neyrolingvistik rivojlanish; nutqiy savodxonlik; kognitiv yondashuv