IJTIMOIY MENTALITET MODELLARINING ASOSIY QOIDALARI - Turg‘Unov Toxir Azizovich; Mamanov jamoliddin Abduraximovich (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada mentalitet tushunchasining mazmun-mohiyati, ushbu sohada bo‘layotgan o‘zgarishlar, dunyo xalqlari fikrlashidagi yangicha xususiyatlar, ularning sabablari, ijtimoiy mentalitetning jamiyat hayotidagi o‘rni va amal qilish xususiyatlari to‘g‘rida fikr yuritilgan.
Keywords: Mentalitet, milliy mentalitet, ijtimoiy mentalitet, jamiyat, yoshlar, siyosat, huquq