Tabiiy Resurslardan Samarali Foydalanishning Hududiy Tashkil Etilishi. - Mo‘minov Doniyor G‘ulomovich. (Academia One Publishing, 2024)
Mazkur maqolada hududlarning tabiiy sharoiti tahlili metodikasi berilgan. Tabiiy landshaftlarning barqaror rivojlanishini ta’minlash, ulardan foydalanishda ekologik-xo‘jalik holatini takomillashtirish yo‘nalishlari masalalari yoritilgan.
Keywords: hududlarning; ekologik; holatini; berilgan