Психологик хусусиятларни амалий ўрганиш: ёнашувлар такомиллашуви - Садриддинов Сухроб Рустамжонович (Academia One, 2023)
Мазкур мақолада психологик хусуссиятларни назарий-амалий ўрганиш ва илмий хулосаларни психологик фаолиятни ташкил этишда амалий жиҳатда ёритилган.
Keywords: таълим-тарбия; фундаментал; мотивация; ижтимоий институт