HYGIENIC REQUIREMENTS FOR THE STRUCTURE OF THE CONTAINER. FIRST AID IN POISONING - Rizaeva Zokhida Omonalievna (Western European Studies, 2025)
Taomnomani tuzish jarayoni, inson salomatligi va uning umumiy farovonligi uchun muhim ahamiyatga ega. Taomnomalar, ovqatlanish rejasi bo'lib, inson organizmining zarur oziq moddalar bilan ta'minlanishini ta'minlaydi. Taomnomani to'g'ri tuzishda gigienik talablar, oziq-ovqat mahsulotlarining sifatini, tayyorlanish usulini va iste'mol qilish vaqtini inobatga olish zarur.
Keywords: taomnoma; oziq-ovqat; oqsil