Ellikqala tumani tabiiy yaylov va pichanzorlarida geobotanik tadqiqotlar olib borish. - Seydullaeva Gozzal Bekniyazovna (Periodica Journal, 2023)
Ellikqala tumanining tabiiy yaylov va pichanzorlaridagi ósimliklar dunyosini órganish, ósimliklar dunyosi obyektlarining davlat kadasatrini yuritish uchun ma’lumotlar bazasini yaratish maqsadida ótkazilgan geobotanik tadqiqot ishlari natijalarini taqdim etamiz.
Keywords: yaylov; ósimliklar