TALABALARDA MA’NAVIY QADRIYATLARNI RIVOJLANTIRISHDA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA AMALGA OSHIRILADIGA MA’NAVIY TADBIRLAR - Xakimova Marxabo O‘rаqovna; Rejabova Aziza Nizom qizi (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada talabalar oliy ta’lim bosqichiqa amalga oshiradigan ma’naviy tadbirlari va ularni talabalar hayotida tutgan o’rni haqida yoritilgan. Ma’naviy qadriyatlar singdirish usullari va ta’limdan tashqari ma’navit tadbirlarni milliy va zamonaviy turlarining ahamiyati beqiyosdir.
Keywords: texnalogiya, ma’naviyat, milliy qadriyat, internet, milliy dunyoqarash, fikrlash, ma’naviy tadbirlar,