БЎЛАЖАК ИНФОРМАТИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ АМАЛИЙ ВА КОГНИТИВ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕЗОНЛАРИ - Козим Каримович Кудратов (Journal Park Publishing, 2022)
мақолада бўлажак информатика ўқитувчиларининг амалий ва когнитив компетенцияларини ривожлантириш мезонлари ҳақида гап борган.
Keywords: интеллектуал билим, амалий ва когнитив, мақсадли компонент, билим, коъникма, таълим –тарбия, инновацион таълим.