Faxriddin Qozixon Rohmatullohi Alayh - Mirzamiddinov Asliddin (Periodica Journal, 2022)
Ushbu maqolada Faxriddin Qozixon va u yashagan davr ijtimoiysiyosiy muhit haqida bayon etiladi..
Keywords: Faxriddin Qozixon; alloma; imom; faqih