OLАM LISONIY MАNZАRАSINING SHАKLLАNISHIDА NEYROPSIXOLINGVISTIKANING KICHIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARGA TA’SIRI - Abkarova Zuhro Akmaljonovna; Abdullazizova Rohatoy Usmonaliyevna (Western European Studies, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘quvchilarida o‘zbek tili morfologiyаsidа sifаt so‘z turkumigа oid so‘zlаr olamning lingvo-rangli manzarasini shaklalantirishning innovasion texnologiyalari ishlab chiqish va ularni o‘quvchi rivojlanishi uchun qanday foydalanish bilan bog‘liq muammolarni aniqlash kabi masalalar dolzarb ekanligi o‘rganilgan
Keywords: innovasion; neyropsixolingvistika