Quyonlarni Go‘Shtga Boqishda Zaharlanishlarni O‘Rganish Natijalari - Dagarov Sulton Sodiq O’g’li; Ibragimov Furqat Buriyevich; Ibragimov Farxod Moripovich (Academia One Publishing, 2023)
ushbu maqolada ratsiondagi minerallar bilan zaxarlangan quyonlarni etologik va qon ko‘rsatkichlari tahlili to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.
Keywords: pestisid; xlororganik; retikuloendotelial