Ревматизм (Ревматик иситма) этиопатогенези ва замонавий даволаш - Тошева Зебунисо Рустам Кизи; Хонимкулова Саодат Юсуповна; Абдурахмонова Хулкар Актамжановна (Academia One, 2023)
Ушбу маколада ревматизм касаллиги ва келиб чикиши касалликни вактида аниклаш даво чораларини вактида бошлаш беморларнинг келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш ва ногиронлик хамда улим холатини камайтириш каби муаммолар ва уларнинг ечими хакида фикр юритилади.
Keywords: β-гемолитик стрептококкли; Полиартрит хорея иммун тизимли; Ҳалқасимон эритема