ЯҚИНДА ИМОМ МОТУРИДИЙ ИСЛОМШУНОС ЎРНИ - Ra'no Zokirova (Journal Park Publishing, 2024)
Ушбу мақолада, яқинда Имом Мотуридий исломшунос ўрни ҳақида батавсил ёритилган. Мазкур нашрга тадқиқот материали илова қилинган бўлиб, унда Имом Мотуридий ва унинг мероси ўрганилган.
Keywords: Имом Мотуридий, исломшунос, «Китоб ат-тавҳид».