O‘TKIR HOSHIMOVNING PSIXOLOGIK TASVIR MAHORATI (“URUSHNING SO‘NGGI QURBONI” HIKOYASI MISOLIDA) - Sayyora Shavkatbekqizi Matkarimova; Muslima Nabidjonovna Umaraliyeva (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada yozuvchi O‘tkir Hoshimovning “Urushning so‘nggi qurboni” hikoyasidagi obrazlar misolida psixologik tasvir mahoratiga oid fikr-mulohazalar bayon etilgan.
Keywords: hikoya, qissa, ruhiyat, davr, fojea, obraz, ocherk, roman, mahorat.