МОТИВАЦИЯ ТАЛАБАЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ УСУЛИ СИФАТИДА - Мирахмедов Фатхулла (Journals Park Publishing, 2022)
Мақолада талабаларнинг жисмоний тарбиясида мотивациянинг роли очиб берилган. Талабаларнинг жисмоний машқлар мотивациясини ошириш омиллари кўриб чиқилади. "Ўқувчиларнинг жисмоний тарбияси"фани бўйича ўқув жараёнини такомиллаштириш бўйича тавсиялар берилган.
Keywords: жисмоний тарбия, талаба ёшлар, мотивация, жисмоний машқлар.