HAYKALTAROSHLIK MASHGʻULOTLARIDA TALABALARNI FAZOVIY FIKIRLASHI KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Abdirasilov Sunnatullo Fayzullayevich; Ruziyev Nuriddin Muxamadaliyevich (Journals Park Publishing, 2022)
Maqolada haykaltaroshlik mashgʻulotlarida talabalarni fazoviy fikirlashi kompetensiyasini rivojlantirish borasida fikr-mulohazlar va umumiy tahliliy xulosalar keltirilgan bo lib qilingan ishlar ham qisman tahlil qilib o tilgan
Keywords: : haykaltaroshlik, muhandislik, tasviriy san at, umumiy bilimlar, fazoviy tasavvur