ЎПКАНИНГ СУРУНКАЛИ ОБСТРУКТИВ КАСАЛЛИГИ ДАРАЖАЛАРИ КЎРСАТКИЧЛАРИНИНГ МУОЛАЖАЛАРДАН ОЛДИНГИ ВА КЕЙИНГИ ҲОЛАТИ ТАҲЛИЛИ - Холов Ғуломжон Ахмадович (Journal Park Publishing, 2023)
Ушбу мақолада ўпканинг сурункали обструктив касаллигининг ўпка гипертензияси билан кечганда даволашдан қониқиши кўрсаткичлари муолажадан олдин ва кейин солиштирма ўрганилган.
Keywords: сурункали обструктив касаллик, эмоционал зўриқиш, гипертензия, профессионал мослашув.