ARCHITECTURAL COMPARISON INDICATORS OF HOUSES FOR RENT - Matchanova M. F. (Web of Journals Publishing, 2024)
maqolada ijaraga beriladigan uylarni arxiterturaviy solishtirma ko’rsatkichlarihaqida gap borgan.
Keywords: Ijara, uylar, arxitektura, ko’rsatgich