Technologies for organizing independent work of students in teaching hydraulics - Eshmurodov Azamat G‘uzorovich (Academia One, 2025)
Gidravlika fani, suyuqliklar va ularning harakatini o‘rganadigan muhim bir ilmiy soha bo‘lib, muhandislik va texnika sohalarida keng qo‘llaniladi. Ushbu fanni o‘qitishda talabalarning mustaqil ishlarini tashkil etish texnologiyalari, ularning bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Mustaqil ishlar, talabalarni faollashtirish, ularning o‘z-o‘zini nazorat qilish qobiliyatini oshirish va o‘rganish jarayonida mustaqil fikrlashga rag‘batlantirishga yordam beradi.
Keywords: gidravlika; dars; mustaqil ta'lim