Maktabgacha Tarbiya Yoshi Davrida Bilish Jarayonlarining Rivojlanishi - Eshchanova Nasiba Matnazarovna (Academia One, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning bilish jarayonlari idrok, xotira, diqqat, tafakkur va tasavvur kabi psixik funksiyalarining rivojlanish bosqichlari o‘rganiladi. Shuningdek, ushbu jarayonlarga ta’lim-tarbiya muhitining, o‘yin faoliyatining va ota-onalar ishtirokining ta’siri ham tahlil qilinadi
Keywords: sezgi; idrok; diqqat