BOSHLANG’ICH SINFLARDA TARBIYA DARSLARINI INGLIZ TILI BILAN BOG’LAB TASHKIL ETISH USULLARI - Ne’matullayeva Gulsanam Ne’matulla qizi (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya darslarini ingliz tili darslari bilan bog’lab tashkil etish, integratsiyalash yo`llari, usullari va vositalari ko’rsatilgan.
Keywords: Tarbiya, o’qish, integratsiya, ingliz tili, boshlang’ich sinf, o’yin, innovatsiya, savodxonlik.