Boshlangʻich Sinflarda Interfaol Metodlarning Ahamiyati - Amonov Hasan Halim o‘g‘li (Periodica Journal, 2024)
Ushbu maqolada biz boshlang'ich sinflarda interfaol usullarning ahamiyatini ko'rib chiqamiz, ular o'quvchilarning shakllanish davrida yaxlit o'sishi va akademik muvaffaqiyatiga qanday hissa qo'shishini o'rganamiz
Keywords: boshlang‘ich; sinflar; interfaol