Важные Критерии Развития Экоэтической Культуры В Развитии Общества - Нилюфар Ниёзова (Open Academia, 2023)
Ushbu maqolada ekoaxloqiy madaniyatning mazmun mohiyati, uning dolzarbligi, rivojlantirishning o‘ziga xos xususyatlari, tabiatga oqilona munosabatda bo‘lishning amaliy ahamiyati mohiyatan ochib berilgan.
Keywords: ekoaxloq; taraqqiyot; madaniyat