Globallashuv Jarayonida Kibermakonda Yoshlar Ma’naviy-Axloqiy Dunyoqarashiga Ta’sir Qiluvchi Omillar - Karimova Muhlisa Azizbek qizi (Academia One Publishing, 2025)
Maqolada bugungi globallashuv jarayonida shaxs ma’naviy ruhiy dunyosiga tajovuz qilish, vayronkorlik, buzg‘unchilik, axloqsizlik g‘oyalarini tarqatuvchi mafkuraviy xurujlarni inobatga olib kibermakonda shaxs ma’naviy kamolotiga salbiy ta’sir ko‘rsatadigan illatlar tadqiq qilingan
Keywords: raqamli texnologiya; kibermakon; virtual madaniyat